Лікар, який скасував гру збірної України, до цього дозволяв грати з COVID

Подвійні стандарти по-швейцарському

Лікар кантону Люцерн Роджер Харстолл, який скасував матч Ліги націй між збірною Швейцарії і збірної України, всього два тижні тому дозволив грати команді з COVID-19. Про це повідомляє Facebook-сторінка української громади в Швейцарії.

«Харстолл не завжди був таким принциповим. 6 листопада 2020 року він дав місцевій команді ФК «Люцерн» дозвіл грати на наступний день з ФК «Цюріх» у другому турі чемпіонату Швейцарії. У той же час у нападника команди Марка Марлеку 5 листопада підтвердився COVID-19, повідомляється на офіційному сайті ФКЛ. Хворий і ще чотири гравці команди, які контактували з ним, були ізольовані. Гравцям і працівникам клубу, що залишилися доручили пройти тестування 6 листопада. Заодно вранці цього дня їм дозволили повноцінно відвідати тренування.

Після того як кантональний лікар отримав негативні результати аналізів, незважаючи на складну епідеміологічну обстановку в команді, він дав футболістам дозвіл на виїзд в інше місто і участь в чемпіонаті Швейцарії. ФК «Люцерн» подякував головному лікарю кантону Роджеру Харстоллу за «швидку і плідну співпрацю з цього питання».

Читайте також: COVID-перемога - нове явище в футболі, здатне залишити Україну в еліті

Володимир Клепач Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Снукер | 30 квітня 2024, 06:10 2

Лідер світового рейтингу впевнено обіграв Райана Дея з рахунком 13:7

Коментарі