Швейцарські ЗМІ: «Технічна поразка Норвегії - хороший знак для нас»

Швейцарці впевнені, що збірна України отримає технічну поразку

Швейцарська преса вважає рішення УЄФА щодо матчу Румунія - Норвегія хорошим знаком для підопічних Володимира Петковича.

«Хороший знак для Швейцарії! Технічна поразка Норвегії вселяє надію шанувальникам нашої команди на позитивний результат справи по матчу з Україною. М'яч поки на полі УЄФА, будемо чекати «кабінетної» перемоги Наті», - сказано в коментарі авторитетного швейцарського видання Sport.ch.

Вчора дисциплінарний комітет УЄФА прийняв рішення присудити збірній Норвегії технічну поразку (0:3) за неявку на матч 5-го туру Ліги націй проти Румунії. Нагадаємо, скандинавська збірна отримала заборону від влади Норвегії на виліт з країни через спалах COVID-19.

Нагадаємо, що матч Ліги націй Швейцарія - Україна був скасований у зв'язку з тим, що лікар швейцарського кантону Люцерн помістив збірну України на карантин через позитивні тести у трьох гравців української команди. При цьому в Швейцарії відмовилися робити повторне тестування футболістам і членам делегації, у яких були негативні результати. Хоча за протоколом УЄФА для проведення матчу досить, щоб негативні тести були у 13-ти гравців кожної команди, враховуючи воротаря.

Володимир Клепач Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:20 19

Головним фаворитом все ще є Джуд Беллінгем

Коментарі