Сербія - Росія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Чи чекає на росіян черговий провал на міжнародній арені

В останньому турі групового етапу Ліги націй в рамках групи 3 Ліги В пройде матч між збірними Сербії та Росії. Команди зустрінуться на стадіоні «Райко Мітіч» в Белграді, обидва колективи мають чималу мотивацію, адже саме від них в більшій мірі залежить підсумковий результат.

Сербія

Підопічні Любіши Тумбаковіча на даний момент розташовуються на останньому місці в турнірній таблиці і мають в активі всього лише три очки. Відзначимо, що ці три пункти «білі орли» заробили нічийними результатами і по ходу Ліги націй жодного разу не змогли здобути вікторію, саме вона необхідна в майбутньому матчі щоб мати хоча б примарні шанси на збереження прописки в Лізі В. При цьому, навіть три очки не гарантують сербам протекцію від вильоту в Лігу С, адже їм необхідно, щоб в паралельній грі збірна Туреччини програла Угорщині і тільки за такого розкладу «триколірні» залишаться в дивізіоні В.

У минулому турі підопічні Любіши Тумбаковіча боролися проти збірної Угорщини. Вже на сімнадцятій хвилині Неманья Радоніч після передачі Йовіча зміг відкрити рахунок в матчі, проте «чарівні мадяри» досить швидко відігралися завдяки гольовому удару Жольта Кальмара. Підсумковий рахунок в матчі - 1:1.

Росія

Для «триколірних» нічия між Сербією і Угорщиною стала можливістю завершити турнір на першому місці. Почали сезон в Лізі націй росіяни дуже успішно, але по ходу турніру у них поступово просідав рівень гри, а суперники ставали все бiльш мотивованими. Також зауважимо, що за іронією долі збірної Росії для збереження першого місця необхідна перемога над сербами, що автоматично відправляє їхніх рятівників в Лігу С.

У минулому турі росіяни на виїзді протистояли збірній Туреччини. До початку зустрічі все складалося на користь гостей, Туреччина ніколи не обігравала Росію, а зi складом у Черчесова не було особливих проблем. Але незважаючи на перший гол в матчі від Черишева, команда програла. Багато в чому на руку господарям зіграло спірне вилучення Семенова, після якого турки двічі вразили ворота збентеженого суперника. На початку другого тайму господарі і зовсім зробили рахунок 3:1, проте «триколірні» не здавалися і навіть відіграли один м'яч, але на більше сил у них не вистачило. За підсумком росіяни вперше програли за Станіслава Черчесова на посадi тренера збірної і поставили під велике питання прохід в елітний дивізіон.

Особисті зустрічі команд

Зауважимо, що перед матчем з Туреччиною у росіян була з ними ідеальна статистка, ось і з сербами рівно також, за п'ять матчів «триколірні» тричі здолали «білих орлів» і двічі команди зіграли внічию.

Орієнтовні склади команд

Сербія: Дмитровiч, Міленковiч, Спаіч, Гудель, Радоньїч, Мiлiнковiч-Савiч, Лукiч, Груїч, Младеновіч, Йовiч, Тадiч.

Росія: Гільєрме, Смольнiков, Джикiя, Кудряшов, Жирков, Кузяєв, Ан. Міранчук, Зобнiн, Ол. Міранчук, Черишев, Соболєв.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що збірна Росії включить свою кращу гру в останньому турі і покаже грамотний футбол, який допоможе їм як мінімум не програти, а тому нашою ставкою буде фора 0 на гостей з коефіцієнтом 1.92 по лінії FavBet.

18 листопада, середа

Сербія - Росія
Белград. «Райко Мiтiч». Початок - 21:45
Пряма трансляцiя вiдсутня
Прогноз Sport.ua - 1:2
  • 2.80
  • 3.20
  • 2.75
Сделать ставку
Джерело Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 12:08 6

Відомий тренер вважає, що коуч розраховує отримати роботу в «Поліссі»

Коментарі