Швейцарія - Україна: перенесення матчу, технічна поразка або жеребкування

Перед УЄФА стоїть складне завдання

Швейцарське видання Blick поділилося актуальною інформацією навколо матчу Ліги націй Швейцарія - Україна, який повинен був відбутися сьогодні ввечері.

Матч скасували через рішення місцевої влади кантону Люцерн, який визначив, що вся збірна України повинна відправитися на карантин через численні випадки коронавірусу.

Як зазначає Blick, грати сьогодні були готові і збірна Швейцарії, і збірна України, і УЄФА, проте організувати матч під забороною регіональної влади неможливо.

Що далі?

УЄФА буде важко зарахувати збірній України технічну поразку, тому що команда Андрія Шевченка виконала всі норми: прибула на матч вчасно і готова заявити 13 гравців - необхідний мінімум за протоколом УЄФА.

Позиція збірної Швейцарії також зрозуміла: не наші проблеми, що у суперника коронавірус. Ми готові виходити на матч, але є заборона влади.

Якщо не вдасться провести матч завтра (в середу), то може бути перенесення на грудень або вже на 2021 рік. Крім того, існує крайній метод: визначити результат матчу жеребкуванням (перемога однієї з команд 1:0 або нічия 0:0).

Підсумкове рішення буде приймати УЄФА.

Іван Зінченко Джерело: Blick.ch
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 10:25 0

Обидва відвідають поєдинок Усик – Ф'юрі

Коментарі