ОФІЦІЙНО: У гравців збірної України ще 3 позитивних тести на COVID-19

У двох повторно, як це розуміти?

УАФ повідомила, що чотири тести на COVID-19 представників збірної України виявилися позитивними.

Це гравці Руслан Маліновський, Сергій Кривцов, Жуніор Мораес та тренер з фізпідготовки Іван Баштовий. Як і раніше інфіковані Макаренко, Соболь та Різник, згадані особи перебувають на самоізоляції у своєму готельному номері.

«Що стосується трьох представників «Шахтаря» - Кривцова, Мораеса та Баштового, - ситуація уточнюється з огляду на те, що всі троє зовсім недавно перехворіли на коронавірус, й у них в організмі є антитіла, які фактично унеможливлюють повторне захворювання в даний момент.

УЄФА зважає на цей факт і допускає Кривцова й Мораеса до гри, однак місцева влада забороняє участь гравців у командних подіях.

Очікуючи на остаточне рішення, збірна України виїхала на ранкове тренування, яке розпочалося об 11.00 за європейським часом на полі стадіону одного з клубів нижчих швейцарських ліг, без Кривцова, Мораеса та Маліновського. Питання можливої участі Кривцова й Мораеса у грі залишається у площині перемовин УЄФА та місцевої влади кантону Люцерн.

Півгодини тому почалася матчева нарада - УЕФА сподівається що матч відбудеться. Усе залежить від рішення місцевої влади», - сказано в повідомленні УАФ.

Матч Швейцарія - Україна запланований на 17 листопада, початок о 21:45 за Києвом. Команду Андрія Шевченка влаштує нічия для збереження прописки в дивізіоні А Ліги націй.

Володимир Клепач Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:01 0

Артем відзначився у очному матчі команд на 4-й хвилині поєдинку

Коментарі