Андрій ШЕВЧЕНКО: «Будувати плани немає сенсу»

Наставник збірної України – про майбутній матч зі Швейцарією

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився останніми новинами перед матчем заключного туру Ліги націй проти Швейцарії.

«Думаю, ми вже звикли до цієї ситуації. Знову позитивні результати. Зараз ще здали тести, вранці знатимемо результати. Команда готується. У будь-якому випадку матч відбудеться. Ми готуємося, подивимося, скільки гравців буде.

Спілкувався з Ротанем на тему довикликаних. Нам потрібно обов'язково закрити ключові позиції. Але це було ще до сьогоднішніх новин про нові випадки зараження. Якби новини прийшли трохи раніше, ми б, напевно, довикликали з молодіжної збірної більше гравців.

Ми вже ставимося до цієї ситуації так, куди вона рухається. Будувати плани немає сенсу. У нас є кістяк гравців, на яких розраховуємо. Будемо сподіватися, що ніхто з них не буде випадати.

Коли дізнаємося результати тестів - будемо будувати склад на гру. План на матч є. Чітко розуміємо, що повинні зробити. Все залежить від виконавців, які будуть грати», - сказав Шевченко.

Матч Швейцарія - Україна відбудеться 17 листопада, початок о 21:45 за Києвом. Команду Андрія Шевченка влаштує нічия для збереження прописки в дивізіоні А Ліги націй.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі