Андрій ШЕВЧЕНКО: «Україна десь була близька до нічиєї в матчі з Німеччиною»

Наставник дав коментар після матчу Ліги націй

У матчі 5-го туру Ліги націй збірна України на виїзді програла Німеччині з рахунком 1:3. Гру прокоментував наставник Андрій Шевченко.

«Якщо взяти всю ситуацію, то ми жодного матчу, крім першого проти Швейцарії, не зіграли повним складом. Була нервозність в матчі з Німеччиною, але були і хороші моменти. У них класна команда, з швидкими флангами, швидкими гравцями. Хлопці, я вважаю, десь були близькі до нічиєї. Якби реалізували всі шанси, то, можливо, заслужили на нічию. Три стійки? Це футбол. Найголовніше, що у команди є малюнок, ми створюємо моменти. Для нас це божевільний досвід, ми граємо проти хороших команд».

«Нам однозначно не вистачило тих 4 гравців, у яких коронавірус. Не було гравців, щоб серйозно посилити гру, не вистачило футболістів на багатьох позиціях. Довиклик когось в збірну? Важко зараз знайти кадри. Якщо не буде травм і всього такого, то залишимося цим складом. З Києва летить літак вранці за інфікованими гравцями».

«Є час до вильоту літака, і якщо ми вважатимемо за потрібне довикликати гравців... Подивимося», - сказав Шевченко в коментарі Футбол 1.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 07:01 12

Астон Вілла не опуститься нижче 4-го місця після поразки Тоттенхема у матчі з Ман Сіті

Коментарі