Михайло ЗВАРИЧ: «Мали конкретний план на кожну із зустрічей з угорцями»

Футзаліст збірної України поділився враженнями від товариських матчів з Угорщиною

Універсал збірної України з футзалу Михайло Зварич підбив підсумки двох матчів національної команди проти Угорщини.

- Збірна здобула дві мінімальних звитяги. Однак, футзал, в якому з матчів у виконанні нашої збірної тобі сподобався більше?
- Ми мали конкретний план на кожну з зустрічей. Він був озвучений тренерським штабом під час теоретичних занять. Команда ретельно розібрала суперника та знала як потрібно діяти на паркеті. У першому матчі Олександр Петрович хотів дати футзалістам провести рівну кількість часу на паркеті та награвати четвірки і стандарти, які ми відпрацьовували під час роботи на зборі в Ужгороді. У другому поєдинку акцент був зроблений на гру у штучній більшості. За будь-якого рахунку на другу половину команда б вийшла на паркет з п'ятим польовим.

- Чи здивував чимось суперник?
- Суперник особливо нічим не здивував. Під час теоретичних занять ми добре розібрали переваги та недоліки у грі угорців.

- Багато хто відзначає четвертий гол нашої команди у другому матчі. Чи можеш сказати, що це твій найкращий забитий м'яч впродовж сезону?
- Забиті м'ячі були досить різними. Четвертий гол у ворота угорців можна сміливо назвати одним з моїх найкращих у цьому сезоні.

Олександр Тішура Джерело: Асоціація футзалу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 10:28 24

Рік тому команда рвалася в ЛЧ, а зараз може залишитися без континентальних турнірів