Андрій ШАХОВ: «Навіщо взагалі зараз проводять ці товариські матчі?»

Журналіст не впевнений, що спаринги комусь потрібні

Журналіст Андрій Шахов сумнівається в тому, що зараз збірним взагалі варто було проводити контрольні матчі, враховуючи навантаження та коронавірус.

Вчора збірна України у спарингу поступилася Польщі 0:2.

«Зазвичай ми говоримо про те, що такі матчі потрібні тренерам, щоб подивитися найближчий резерв. Але я не впевнений, що від товарняків зараз було більше користі, ніж шкоди. Взяти збірну України. Виходить, що у неї три виїзних матчі менше ніж за тиждень в різних країнах Європи. І те, що ці країни розташовані неподалік одна від одної, не рятує. Навіть без коронавірусу це багато, це чотири перельоти, а в нинішніх умовах товарняки - це примха! Нарешті, хіба не ставили однією з цілей Ліги націй позбавлення від товариських поєдинків? Вони взагалі зараз актуальні тільки перед фінальною частиною ЧЄ і ЧС».

«Так що, чесно скажу, мене результат матчу в Польщі не сильно хвилював і абсолютно не засмутив. Не вийшло в стартовому складі жодного динамівця - чудово, хоч невеличкий перепочинок хлопці отримали, адже через ковідну епідемію вони грали двічі на тиждень протягом мало не цілого місяця! Не реалізував пенальті Ярмоленко? Шкода, звичайно, забий наші в дебюті, гра могла скластися інакше, але знову ж - не страшно».

«Лунін привіз, допустивши безглузду помилку. Ну так, чого і чому дивуватися, якщо для нього це перший матч у сезоні, адже в «Реалі» він ще жодної миті не відіграв! З одного боку, зрозуміло, чому Зідан поки йому не довіряє, з іншого, а чого очікувати від молодого воротаря без ігрової практики? Так що і тут все логічно.

Нелогічно тільки одне: навіщо взагалі ці товариські матчі зараз проводилися?».

Іван Зінченко Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 10:25 0

Обидва відвідають поєдинок Усик – Ф'юрі

Коментарі