Хімік зазнав поразки вдома в поєдинку із Галатасараєм

Волейболістки з Южного програли турецькій команді в першому матчі 1/16 фіналу Кубка ЄКВ

Невдало поки складається волейбольний євросезон 2020-2021 років для українських клубів. Вже припинив боротьбу в чоловічому Кубку Виклику на стадії 1/16 фіналу львівський «Барком-Кажани». У жінок южненський «Хімік» і каменський СК «Прометей» спершу не змогли пройти кваліфікацію до Ліги чемпіонів, а перебравшись до Кубку ЄКВ, програли на старті перші матчі, які проводили вдома. Так, СК «Прометей» напередодні поступився румунському клубу «Тирговіште» з рахунком 1:3, а сьогодні в Южному місцевий «Хімік» не зміг гідно протистояти більш досвідченому турецькому «Галатасараю».

Всі три партії пройшли з помітною перевагою гостей, які не дозволили «Хіміку» хоча б в одному із сетів набрати більше 19 очок. Причому особливо виділялися у складі «Галатасарая» українська волейболістка Олеся Рихлюк, яка набрала 21 очко та росіянка Тетяна Кошелєва (17 очок).

Головний тренер южанок Євген Ніколаєв виставив на цю гру таких гравців: Тайнара Еммель Рошу (не набрала жодного очка), Джасмін Снід (6), Анна Кириченко (2), Юлія Бойко (14), Катерина Фролова (8), Ольга Скрипак ( 2), Христина Нємева (ліберо) - стартовий склад. На заміну виходили: Дар'я Степанівська (1), Оксана Яковчук (0), Юлія Микитюк (1), Анастасія Маєвська (1), Євгенія Хобер (1), Дар'я Великоконь (0).

Кубок ЄКВ. Сезон 2020-2021 рр.
Жінки. 1/16 фіналу. Перший матч
Южний (Україна)
«Хімік» (Южний, Україна) - «Галатасарай» (Стамбул, Туреччина)

0:3 (17:25, 18:25, 19:25)

Матч-відповідь відбудеться в Туреччині 26 листопада.

ХІМІК - ГАЛАТАСАРАЙ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 15:01 27

Марлон Гомес оформив одразу три голи в першому матчі в стартовому складі за донецький клуб

Коментарі