Промоутер Джошуа розповів, як перемогти Усика

Едді Хірн вважає, що українцеві не потрібно показувати ні грама поваги

Глава промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Хірн розповів, яким чином супертяжам потрібно протистояти Олександру Усику.

«Не можна дозволяти бійцям на кшталт Ломаченка і Усика диктувати темп і змушувати тебе постійно думати. Вони тебе виснажують. Тоні Беллью говорив про це. Він сказав, що після шести раундів вибився з сил, оскільки весь час дивився на ноги Усика, а Олександр використовував праву руку, щоб збити його з ритму. Але Дерек Чісора не показав до цього жодної поваги.

У надважкій вазі, якщо взяти, наприклад, Ентоні Джошуа, не можна виходити і боксувати з Усиком. Ти не повинен показувати йому ні грама поваги. Тобі треба вимотати його, змусити задкувати і спробувати побити.

Єдиний недолік Усика - відсутність надважкої артилерії, яка є у Вайлдера або Джошуа. Але у нього є його набір навичок, відмінне переміщення і приголомшливі ноги. Він небезпечний. Я вважаю, що Усик дасть непростий бій будь-якому супертяжу в світі. Так що я зацікавлений побачити, як все складеться в 2021 році», - сказав Едді Хірн в інтерв'ю журналісту Гарету Девісу.

Читайте також: ХІРН: «З великим хлопцем Усіку буде важко, але в крузервейті він непереможний»

Володимир Клепач Джерело: Fightnews
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 25 травня 2024, 22:12 1

Переможець півфіналу визначився лише у серії булітів

Коментарі