Агент Грізманна: «Мессі в Барселоні імператор і монарх»

Ерік Олатс звинуватив Ліонеля Мессі в проблемах Антуана Грізманна

Колишній агент Антуана Грізманна Ерік Олатс вважає, що в невдалих виступах француза за «Барселону» винен Ліонель Мессі:

«Антуан перейшов в клуб, який відчуває складності, де Мессі заправляє всім. Ліонель одночасно і імператор, і монарх, і він не дуже добре сприйняв перехід Грізманна.

Його ставлення було кепським, Мессі змусив Грізманна це відчути. Я постійно чую, як Антуан каже, що у нього з Мессі немає проблем, але ніколи не чув нічого подібного від Лео.

На мій погляд, Мессі сказав, що хоче піти, щоб подивитися, яку роль він надалі грає в клубі як гравець, який приймає рішення і має вплив на інших футболістів, але в кінцевому підсумку він залишився. Типовий Мессі! Наскільки прекрасний на полі, настільки ж і поганий за його межами.

«Барселона» вже давно страждає. Проблеми у клубу, а не у Антуана. У минулому році, коли він прийшов у «Барсу», Мессі не розмовляв з ним, не пасував йому. Він зробив все для жахливої ​​адаптації Грізманна. Це явно наклало свій відбиток. Це було ясно і помітно. Якщо додати до цього відставку президента, вісім голів від «Баварії» і трьох різних тренерів, умови у гравця не найкращі».

Олег Дідух Джерело: France Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 00:02 5

Олександр заперечив цю інформацію

Коментарі