Мирон МАРКЕВИЧ: «У Динамо з гравців основи був відсутній тільки Миколенко»

Український тренер прокоментував перемогу «Шахтаря» в Класіко

Український тренер Мирон Маркевич прокоментував події матчу 9-го туру чемпіонату України між «Динамо» і «Шахтарем» (0:3):

«У матчі «Динамо» - «Шахтар» до певних подій була рівна гра, яка проходила в основному в центрі поля, але потім помилка динамівського воротаря Нещерета, а за нею і необгрунтований фол Сидорчука визначили долю поєдинку.

Будучи тренером, я любив жорсткість своїх гравців, але в даному випадку я не розумію, навіщо робити такі підкати в середині поля, тим більш досвідченому виконавцеві. Таке враження, що Сидорчук міг й ногу відірвати Корнієнка, футболістові, який тільки почав грати на високому рівні і викликатися до збірної України. За рівних складів у другому таймі у «Динамо» було б більше шансів для того, щоб врятувати поєдинок. Але про це ми можемо тільки гадати.

Що стосується складу «Динамо», то я б не сказав, що кияни були занадто обмежені в кадровому питанні. Їм було складно з замінами, але з твердих футболістів основи був відсутній тільки Миколенко. Не потрібно нагнітати обстановку. Зараз непередбачувана ситуація, і головним тренерам складно щось визначати і впливати на загальну картину.

Думаю, що боротьба в чемпіонаті буде тривати, оскільки й «Шахтар» зараз не вражає в порівнянні з минулим сезоном. У цьому поєдинку у «гірників» просто було більше фарту».

Микола Степанюк Джерело: Рейтинг букмекерів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 17 травня 2024, 07:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі