Мірча ЛУЧЕСКУ: «Динамо саме винне в ситуації з COVID-зараженнями»

Тренер висловився з приводу ситуації навколо інфікованих в клубі

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував вчорашню поразку в чемпіонаті від «Шахтаря» (0:3), торкнувшись також теми відсутності ряду гравців його команди через епідемію коронавірусу в клубі.

«Я зовсім не засмучений подіями минулого вечора, я засмучений, що пандемія все змінила. Я сказав, що COVID виграв, а програв Fair play. Зазвичай такий матч не повинен проводитися, але у кожного є свої інтереси, щоб використовувати слабкості опонента. У такій ситуації було б несправедливо розігрувати долю титулу».

«Я втрачав по 2-3 гравця щодня. Дійшло до того, що у мене залишилося тільки 10 футболістів. Це наша вина, клубу, що ми не прийняли найефективніших заходів. Я грав у вкрай складних умовах, не знав, кого посадять на карантин після чергового тесту».

«Всі команди зараз в дуже складних умовах. Але збірні гратимуть товариські матчі. Я не бачу в цьому сенсу. У цей період спаринги не повинні проводитися. Гравці втомилися навіть морально, а не тільки фізично», - сказав Луческу.

Раніше шеф-продюсер телеканалів «Футбол 1/2/3» Іван Гресько в категоричній формі розкритикував слова Луческу, які той виголосив після поразки від «Шахтаря».

Олексій Сливченко Джерело: Sport.ro
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 18:53 10

Тимчика покарано за грубу гру в матчі з Дніпром-1

Коментарі