Телеведучий: «Мессі дивився на Луческу, як на комаху»

На батьківщині Мірчі знайшлися ті, хто жорстко розкритикував коуча за його прохання до Мессі

Румунський телеведучий Раду Банчу розкритикував свого співвітчизника і за сумісництвом головного тренера київського «Динамо» Мірчу Луческу за те, що той після поєдинку проти «Барселони» підійшов до Ліонеля Мессі, який йшов з поля, і попросив у того футболку.

«Я не бачив такого з дитинства в фільмах, коли в кінці доводилося плакати. Після фінального свистка Мірча Луческу пішов просити футболку у Мессі. Знаю, що Матей Луческу (онук Мірчі - прим.) володіє пивоварнею. Думаю, Мірча сказав Лео, яке гарне пиво там, і запросив спробувати. В цьому і є весь Луческу, якого ми давно знаємо. Він просто пішов до Мессі, як діти раніше бігали за Агассі або Граф. Саме так і вчинив Мірча».

«Мессі дивився на Луческу, як на комаху, він гадки не мав, хто це такий. Ліонель повернувся і дивно подивився на Мірчу. Наскільки я розумію, він щось пообіцяв тренеру, але нічого конкретного. Тепер, звичайно, у Луческу буде своя версія подій з Мессі, але краще навіть не задавати йому такі питання. Що б я порадив йому? Я б вийшов на поле, вірогідно, зняв штани і попросив би футболку. Поки б за мною не приїхала поліція... Зрештою, це все одно, що підійти в кінці вистави до артиста, щоб попросити автограф у нього, заявивши, ніби у вас немає часу чекати, поки він перевдягнеться. Він повинен був зробити це раніше!» - заявив Банчу.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що Луческу підкликав до себе Мессі після матчу і попросив у аргентинця на згадку футболку з автографом, яку Ліонель передав тренеру «Динамо» згодом в підтрибунному приміщенні стадіону.

Олексій Сливченко Джерело: Looksport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 травня 2024, 18:10 12

Куртуа зіграє у чемпіонаті та Лізі чемпіонів

Коментарі