ДЕНИСОВ: «Ті клуби, які транслюють матчі на YouTube, можуть зникнути»

Футбольний журналіст навів як приклад «Металіст», «Дніпро» і «Карпати»

Футбольний журналіст Олександр Денисов у авторській програмі Денисов Time відповів на питання про платні трансляції УПЛ:

«Мені закидають: от ви нам багато розповіли про платні трансляції матчів, чому вони платні і чому це правильно. Але, тим не менше, кілька українських клубів транслюють матчі на YouTube. Мовляв, що ж ви тоді говорите, як же так, щось ви не так розказуєте!

Дивіться. Звичайно, вони роблять трансляції на YouTube. Мені здається, поки вони будуть так робити, у нас будуть зникати клуби, будуть зникати спортивні редакції на телеканалах. Тому що одні можуть робити трансляції на YouTube, а ми і ви, наші дописувачі, разом розвиваємо український футбол, інвестуємо в нього наші кошти. Тому я за це можу бути тільки вдячний.

Розумієте, все що неприродньо, рано чи пізно закінчиться погано. І рано чи пізно власники клубів скажуть менеджменту: де доходи? І якщо цих доходів не буде, якщо доходи не будуть рости з року в рік, кожен матиме ризик-- прокинутися на наступний день, а в місті не виявиться улюбленої команди. Так страждають вболівальники «Металіста» і «Дніпра». І найбльш живий і близький приклад - це львівські «Карпати», яких більше немає».

Нагадаємо, в поточному чемпіонаті УПЛ безкоштовні трансляції матчів на YouTube проводять «Динамо» Київ, «Дніпро-1» і «Зоря» Луганськ.

Микола Степанюк Джерело: Денисов Time
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 12:08 6

Відомий тренер вважає, що коуч розраховує отримати роботу в «Поліссі»

Коментарі