Недомужики! Дівчина Валерія Бондаря жорстко відповіла критикам

Даша Савіна забанила хейтерів, які розкритикували гравців «Шахтаря»

Дівчина Валерія Бондаря Даша Савіна в соцмережі Instagram відповіла хейтерам, які розкритикували футболістів «Шахтаря», а також їхніх супутниць, після принизливої ​​поразки від «Боруссії» М (0:6):

«Мене важко вже чимось здивувати, тим більше негативом на мою адресу. Але вчора вперше я закрила коментарі, оскільки вже просто нестерпно читати всю цю маячню, яку пишуть дегенерати (тут і мужики, і баби) практично кожен день мені. Навіть моя сталева витримка і імунітет на всі ці гидоти дає збій. Хоча я розумію, що без ідіотів було б не так весело жити.

Якби я могла зараз виражатися трохи інакше, то я думаю, що мене відразу все зрозуміли, але опускатися до рівня цих всіх диванних коментаторів і клоунів, на жаль, не можу. Хоча іноді так і хочеться простою російською мовою пояснити. Вчора на моїй сторінці, в футбольних пабліках зібралося ціле кодло змій, що складається з недомужиків та скривджених життям телиць (інакше я не можу їх назвати), яким не дають спокою моє особисте життя, моя робота, та, і в цілому Я. Поясніть мені, де взаємозв'язок між особистим життям, кар'єрою, спортом? Її немає. Взагалі. Запам'ятайте такий гарний вираз: мухи окремо, котлети окремо.

Недомужикам складно змиритися з тим, що багато інших чоловіків є і підтримкою, і опорою, можуть радувати коханих, можуть робити казку для своєї сім'ї. Вони вміють заробляти гроші. А заробляють вони їх своєю працею, а не постійною позою 24/7 з пивасом і чіпсами перед екраном телевізора, і ниттям, як же важко працювати і жити. Та й взагалі навіщо дарувати квіти дівчині, грошей стільки витрачати. #божезбав Ну, а у телиць з усіх дірок, з яких тільки може, виливається жовч. Як же це так, що у неї є, а в мене немає? Чому до неї так ставляться, а до мене інакше? А потім йде просто заздрісний підрахунок всіх кольорів, сумок, прикрас, шуб і тд. Що взагалі відбувається, друзі? У мене волосся дибки стає. Ось серйозно!)

Зараз я просто хочу сказати, як багато блогерів, та за шо? Але мені істерично смішно. Життя бумеранг. Рано чи пізно все, що ви пишете мені про моє особисте життя, про мою родину, про мене, повернеться вам. Удвічі більше. Повірте. Я нікому не бажаю зла, але така реальність. Я прийняла рішення, що з цього дня більшість цих гнусних виродків будуть заблоковані. Мене вже від вас... Направте свою енергію в потрібне русло, Смішарики».

Микола Степанюк Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 07:25 15

Евандер взяв участь у бліцопитуванні

Коментарі