Андрій ШАХОВ: «Шабанов впорався з Мессі»

Журналіст похвалив захисника «Динамо»

Заступник головного редактора журналу «Футбол» Андрій Шахов похвалив захисника київського «Динамо» Артема Шабанова за матч проти «Барселони» (1:2).

«Відзначу Шабанова. Він грав не так яскраво і помітно на позиції лівого захисника. Але, подивіться... «Динамо» не могло розраховувати одразу на трьох гравців, що діють на лівому фланзі оборони: Миколенка, Караваєва, Костевича.

Я думав, що Луческу випустить де Пену, який вже виходив на цій позиції, але тренери вирішили зробити ставку на центрального захисника Шабанова, для якого це теж був дебют в Лізі чемпіонів.

Розуміючи проблему «Динамо», Куман вперше в цьому сезоні випускає Мессі на правий фланг, де він грав за попередніх наставників (Куман же до цього ставив Лео або в напад, або на позицію «під нападником»). Напевно зроблено це було для того, щоб натиснути на слабке місце в динамівській обороні, але Шабанов, вважаю, впорався, і практично все, що мав зірковий аргентинець, - стандартні положення: штрафні, пенальті... По-моєму, Фаті куди більше клопоту завдав, ніж №10!», - написав Шахов.

Володимир Клепач Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 липня 2024, 22:52 7

На гравця був накладений штраф

Коментарі