Олексій АНДРОНОВ: «Барселона буде грати проти Динамо на виніс»

Відомий коментатор вважає, що у киян немає ані найменшого шансу

Відомий російський коментатор Олексій Андронов зробив дуже песимістичний прогноз на матч Ліги чемпіонів, в якому «Динамо» відправиться на виїзд до «Барселони».

«Київське «Динамо» важкою грою стартувало проти «Ювентуса». Потім був не менш важкий матч проти «Ференцвароша», хоча угорський клуб вважається чи не найслабшим в Лізі чемпіонів. Але там тренує Сергій Ребров, тому настрій був відповідний. Все закінчилося нічиєю.

Це не йде ні в яке порівняння з тим, що «Динамо» чекає зараз. У команді велика група гравців, які здали позитивний тест на коронавірус, а Києву грати на виїзді проти «Барселони». Було не зовсім зрозуміло, чи відбудеться там матч, тому що Каталонія закрилася для іноземців, але там підтвердили, що гра відбудеться.

У воротах «Динамо» гратиме голкіпер, який провів за основну команду тільки один матч. Спішно дозаявили 17-річного хлопця, щоб в «Динамо» було три воротарі. Весь склад буде перекроєний. Всі бойові одиниці, хто в наявності, все опиняться на полі.

«Барселона» зла, це зрозуміло. Це на собі випробував уже «Ювентус». Думаю, що вона буде грати на виніс, щоб заспокоїти публіку. Президент пішов з команди. Ясно, що «Барса» однозначний фаворит. Фора (-2,5) з коефіцієнтом 1,71. При всій повазі до київського «Динамо», я дуже сумніваюся, що таким складом вдасться гідно зіграти з «Барселоною», тим більше, що в чемпіонаті України скоро гра з «Шахтарем», а ця гра мені видається більш важливою», - сказав Андронов.

Нагадаємо, матч «Барселона» - «Динамо» відбудеться в середу, 4 листопада в столиці Каталонії, початок о 22.00.

Барселона - Динамо. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Володимир Клепач Джерело: Рейтинг букмекерів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 травня 2024, 04:29 27

Про це повідомив Віктор Вацко

Коментарі