Луїш КАШТРУ: «Такий результат - приниження для нас»

Головний тренер «Шахтаря» шокований грою своєї команди

Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру прокоментував розгромну поразку «гірників» від «Боруссії» з Менхенгладбаха (0:6) в рамках третього туру групового раунду Ліги чемпіонів.

«Перший гол вплинув на нас. На 16-й хвилині програвали вже 0:2. Це ментально гнітило команду, а ми не змогли зреагувати. Такий результат - приниження для нас. Правда в футболі одна: ми програли і втратили три очки. Але будемо боротися далі до останньої секунди.

Ми не існували як команда. Провели жахливу, дуже слабку гру. Не змогли пресингувати, не змогли контролювати гру. Перший тайм показує, ким ми були в полі: нуль фолів. Не створювали в атаці жодних проблем супернику. Нас не здивувало, як грала «Боруссія». Нас здивувало, як грали ми самі.

Коли команда проводить такий перший тайм, ми не можемо чекати, щоб те ж саме відбулося і в другому. Нам потрібно було змінити деякі речі. 0:4 після першого тайму - це той результат, який робить завоювання очок нереальним. Постаралися освіжити команду, хлопці втомилися психологічно. Хотіли додати трохи енергії, оскільки в першому таймі її не було. Команда перемагає і програє разом», - сказав Каштру.

Відзначимо, що матч четвертого туру ЛЧ, в якому «Шахтар» відправиться в гості до «Боруссії», відбудеться 25 листопада.

Володимир Клепач Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 20:04 0

Філіп Будковський прокоментував історичну перемогу чемпіона світу

Коментарі