Маркос АНТОНІО: «Шахтар - теж великий клуб»

Хавбек «Шахтаря» - про успіхи команди в Лізі чемпіонів

Бразильський півзахисник «Шахтаря» Маркос Антоніо напередодні матчу проти «Боруссії» Менхенгладбах (3 листопада) оцінив недавні успіхи команди в Лізі чемпіонів:

- Що ви думаєте щодо лідерства «Шахтаря» в групі ЛЧ з «Реалом» і «Інтером»?
- Дуже сильна група, всі це бачили в перших двох турах. Ми багато працюємо, домоглися відмінного результату з «Реалом», коли в «Шахтар» ніхто не вірив. У нас в команді було багато змін і молодих гравців. Потім була нічия з «Інтером», непоганий для нас результат. Ми продовжуємо працювати і хочемо залишатися першими.

Ми знаємо силу цих грандів, багато хто недооцінював нас перед матчем з «Реалом», практично ніхто не вірив в «Шахтар». Але завдяки наполегливій роботі ми провели відмінний матч і перемогли.

- Що потрібно, щоб здивувати «Реал»?
- Робота. Немає ніякого секрету, ми перемогли завдяки своїй роботі. Ми виходили на поле з розумінням, що повинні бути максимально сконцентровані. Відмінний виступ в тактичному плані.

- У «Шахтаря» гегемонія в Україні, відмінний виступ в Лізі Європи. Але перемога над клубом рівня «Реала» змусить поглянути на гірників по-іншому?
- Я в «Шахтарі» два роки, у мене були можливості брати участь у великих матчах. Подібна перемога над таким суперником дає величезну впевненість, показує, що «Шахтар» теж великий, у команди є все для подальшого зростання. Ми великий клуб, що показуємо протягом багатьох років.

- Ви залишаєтеся аутсайдером в групі чи зміцнилися в статусі фаворита?
- Ні, група дуже сильна. У нас три великих суперники, так що нам потрібно наполегливо працювати і бути впевненими. Ми завжди поважаємо суперників.

Олег Дідух Джерело: Goal.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 травня 2024, 22:31 9

Тайсон відмовився дивитися у бік Олександра після прес-конференції

Коментарі