Джерело: матч ЛЧ між Барселоною і Динамо можуть перенести на іншу дату

Київське «Динамо» летить до Барселони з 13-ма гравцями основи та 6-ма юніорами

Якщо у вівторок вранці 3 листопада у гравців «Динамо» буде зафіксовано ще хоча б один позитивний результат ПЛР-тесту на коронавірус, матч Ліги чемпіонів проти «Барселони» доведеться перенести відповідно до протоколу УЄФА, інформує El Mundo Deportivo.

Київське «Динамо» сильно постраждало від коронавірусу. Наставникам довелося залучити юніорів, щоб набрати 19 гравців, 6 з яких входять до списку B. Не виключено, що в команді Мірчі Луческу можуть з'явитися інші випадки в залежності від того, як поширюється вірус.

Склад киян складається з дуже молодих гравців, особливо у воротах та захисті. Фактично, середній вік команди становить 22,37 року. До списку B входять шестеро: Нещерет, Моргун, Ігнатенко, Попов, Забарний, Сирота.

Таким чином, у «Динамо» є тільки 13 гравців зі списку А, які відправляються в Барселону. Це якраз мінімум, необхідний протоколом УЄФА. У киян інфіковано багато гравців. У разі ще одного позитивного результату УЄФА доведеться перенести матч на іншу дату.

Планується, що гравці «Динамо» проведуть ПЛР-тест в Барселоні о 10:00 ранку вівторка, 3 листопада. Тренування київської команди намічене на 19:00, за день до зустрічі.

Наставник київського «Динамо» взяв на матч 19 гравців.

Микола Степанюк Джерело: Mundo Deportivo
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 08:01 2

Гаррі наздогнав Мбаппе (в обох – по 8), але француз ще має грати з «Боруссією Д»

Коментарі