Луїш КАШТРУ: «Боруссія М обожнює атакуючий футбол. Шахтарю буде важко»

Наставник «Шахтаря» поспілкувався з журналістами перед матчем Ліги чемпіонів

Тренер «Шахтаря» Луїш Каштру відповів на питання журналістів перед третім матчем групового етапу Ліги чемпіонів проти «Боруссії» Менхенгладбах.

Про матчі проти німецьких команд: «Мені здається, у «Шахтаря» хороша статистика не тільки з німецькими командами. У минулому єврокубковому сезоні ми провели 12 матчів і тричі програли. Ми непогано грали і з «Манчестер Сіті», і з «Аталантою», і з «Динамо» Загреб. Не тільки німецькі команди».

Про тактику на матч проти «Боруссії»: «Ми в таких матчах не можемо думати тільки про свою команду. Це стосується Ліги чемпіонів. Нам буде протистояти велика сила, ми поважаємо супротивника. Важливо бути ефективними і в обороні, і в атаці. Найголовніше - велика уважність, дисципліна і повна самовіддача. Ми прекрасно розуміємо, який складний матч нам належить провести»

Про матч без глядачів: «Додаткового тиску через відсутність уболівальників не буде. Але я багато разів говорив, що стадіон без уболівальників - це стадіон без душі, його серце не б'ється. Крижана атмосфера. Неприємно, мало емоцій. На жаль, люди, можливо, ще не почали поважати коронавірус. Коли я дивлюся на десятьох гравців «Шахтаря», у трьох з яких були ускладнення на легені, а ще в одного - на серце, то починаєш замислюватися про вірус. Хлопцям 20 з невеликим років, і вони хворіють. Починаєш розуміти всю небезпеку».

«Шкода, що не всі люди розуміють. Дивно, що я бачу заповнені автобуси в місті, бачу людей, які не носять маски і активно відвідують публічні місця. Люди мало зробили, щоб повернутися на стадіон. Взагалі все дивно. Футбол зараз дивний».

Про Боруссію М: «Боруссія» з «Реалом» вела 2:0 і тільки в кінці мадридці зрівняли. Це ж було з «Інтером», який зробив камбек. «Боруссія» обожнює атакуючий футбол - у них 4 голи в двох матчах. Атакуючий футбол - їхній ДНК, це улюблений футбол. Не втомлююся повторювати, що ми знаходимося в жахливій ​​групі з такими супротивниками. Але з такими складними матчами я все більше ціную своїх гравців. Це фантастика, як вони себе показують. Я їм усім довіряю».

Про рідній стадіон: «Наша мета - бути на Донбас Арені. Я, звичайно, там ніколи не був, але ця арена у нас в голові постійно. Клуб дуже хоче повернутися на свій стадіон і в своє місто. Це страшно. Що ми не можемо повернутися на свій стадіон, в своє місто».

«Несправедливий і дивний світ нас зараз оточує».

Матч відбудеться 3-го листопада, старт о 19:55. Команда Каштру після двох турів лідирує з 4 пунктами. У суперника 2 очки.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 11 травня 2024, 19:11 0

Сенченко впевнений, що Василь легко переможе опонента

Коментарі