Стало відомо, де жіноча збірна завершить груповий етап відбору на Євро

Радій, Полтаво

Вирішальний матч групового раунду кваліфікації чемпіонату Європи жіноча збірна України з футболу проведе на полтавському стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського. Поєдинок відбудеться 1 грудня.

Від другого місця у групі нашу команду відділяє лише один пункт. Для продовження боротьби за вихід на Євро-2022 синьо-жовтим в останньому матчі групового турніру треба обіграти чорногорок та сподіватися, що ірландки не переможуть німкень. У разі нічиєї в Полтаві нас влаштує лише поразка конкуренток.

Нагадаємо, що під час жовтневого збору підопічні Наталії Зінченко здобули максимум очок, здолавши Ірландію (1:0) у Києві та упевнено обігравши Грецію (4:0) в Афінах.

Зазначимо, що у виїзному матчі із Чорногорією, який відбувся у вересні поточного року, синьо-жовті перемогли з рахунком 3:1.

Із 47-ми команд, що беруть участь у кваліфікації Євро, до вирішальної стадії потраплять 15. До Англії як до господаря ЧЄ приєднаються дев'ять переможців відбірних груп та три кращі другі команди. Ще шість команд, які стануть другими у своїх групах, розіграють у стикових матчах останні три путівки. Ці поєдинки відбудуться 5-13 квітня 2021 року.

Нагадаємо, що 23 квітня Виконавчий комітет УЄФА ухвалив рішення про перенесення фінальної частини чемпіонату Європи серед національних жіночих збірних. Таким чином, Євро в Англії проходитиме в період із 6-го по 31 липня 2022 року.

Володимир Клепач Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 17:28 0

Кияни перемагають рівнян з рахунком 3:0