Артем ФРАНКОВ: «Матчі на кшталт вчорашнього викликають стійку алергію»

Футбольні вболівальники приречені на безперервну юність, вважає фахівець

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков підбив підсумки поєдинку Ліги чемпіонів «Ференцварош» - «Динамо» (2:2).

«Матчі на кшталт вчорашнього викликають стійку і тривалу алергію на футбол. Або правильно назвати це - ідіосинкразія?!

Футбольний уболівальник - вічно молода людина, він приречений на цю безперервну юність. І, як завжди в молодості, ми страшно, болісно і криваво переживаємо зіткнення з життям, яке аж ніяк не переповнене принцесами, лицарськими турнірами і видатними військовими кампаніями з подальшими тріумфами і загальним обожнюванням. І я, коли здатний усвідомити, що відбувається, нескінченно вдячний горнім силам за цей дар/прокляття, що перетворює будь-які емоції і події в щось на межі життя і смерті...

Але можу і проклясти під гарячу руку. Буває так важко, що хочеться вбивати. Але кого?! Власний розум, підлеглий незрозумілій пристрасті? Власне серце, яке вибирає не тільки людську любов?!

А повернення щоразу неминуче. Кажуть, нерви не відновлюються, і все інше, м'яко кажучи, не вічне. Хто б сумнівався. Але знову і знову приходить момент, коли ти весело і щиро вимовляєш «Ну і хер з ним!», виринаючи із повсякденних турбот старості і поринаючи в цю призначену юним душам купіль з воістину живою водою.

Повболіваємо?!», - написав Франков.

Михайло Шаповалов Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 03:56 5

23 травня Аталанта здобула трофей Ліги Європи 2023/24

Коментарі