Колишня дівчина Звєрєва звинуватила тенісиста в домашньому насиллі

Німецький тенісист потрапив у халепу

Колишня дівчина Олександра Звєрєва Ольга Шарипова звинуватила в домашньому насильстві зіркового тенісиста.

«Перший раз це сталося на початку відносин, була сварка, і мене вдарили головою об стіну з такою силою, що я сіла на підлогу.

У серпні минулого року я побита вибігла з готелю босоніж. Я стояла на вулиці Нью-Йорка і не знала, куди мені йти і що робити. Мене намагалися задушити подушкою, вдарили головою об стіну, скручували руки, і в той момент я дійсно боялася за своє життя.

Це була вже далеко не перша і не остання ситуація, коли у відносинах на мене підняли руку. Вона була найстрашніша, бо в якісь моменти я не могла дихати.

Раніше я не розповідала, по-перше, тому що це було страшно. Я і так отримувала досить багато негативу на свою адресу. По-друге, тому що мені потрібен був час це пережити і відновити свою нервову систему після таких відносин. Зараз, коли я це відпустила і пережила, я готова говорити про це. Раніше - не могла.

Я збиралася про це розповісти. І хотіла це зробити вже давно. Просто так співпало, що саме в цей день дві його колишні дівчини зробили гучні заяви. Бумеранг до нього повернувся саме сьогодні. За кожну свою дію люди повинні відповідати: будь це дитина або ж насильство.

Батьки Сашка особливо зі мною не розмовляли. Знали вони чи ні, я не можу сказати. Що стосується спільних знайомих - ніхто цього не знав. Взагалі я довго не хотіла псувати репутацію Саші.

Звинувачень у наклепі я не боюся. Мене атакувало його оточення, коли я була з ним у відносинах. І я це пережила. Переживу і це. Просто я хочу, щоб Саша зрозумів, що за все рано чи пізно треба відповідати.

Природно, прямих свідків, що він мене душив, немає, і їх бути не може, тому що це відбувалося наодинці. Але я готова на будь-які перевірки, включаючи детектор брехні, щоб підтвердити свої слова. Я не вимагаю від нього нічого. Просто хочу, щоб про це дізналися», - сказала Шарипова.

Відзначимо, що ще одна колишня дівчина Звєрєва Бренда Паті оголосила, що вагітна від нього, але не має претензій до тенісиста і буде ростити дитину самостійно.

Володимир Клепач Джерело: Чемпіонат
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 12:45 4

Український боксер переміг британця та став абсолютним чемпіоном світу у хевівейті

Коментарі