Василь КОБІН: «Минаю, звичайно, доводиться важкувато в УПЛ»

Головний тренер «Миная» прокоментував нічию в матчі з «Колосом»

Головний тренер «Минаю» Василь Кобін прокоментував другу в сезоні нічию своєї команди, здобуту в матчі з «Колосом» (2:2):

«Шкода, що не було вболівальників на цій грі, думаю, що їм би сподобалося. Матч був хороший - з великою кількістю моментів, голів. Могла виграти як одна, так і інша команда. Нічия - справедливий підсумок. Всі показали свої найкращі якості.

Емоцій було багато, особливо наприкінці гри. Думаю, це і арбітрам передалося. Шальки терезів у грі могли бути як в одну, так і в іншу сторону. На мою думку арбітри спрацювали на хорошому рівні. Не було моментів, де вони допускали відверті помилки, а якщо вони і були, то на результат не вплинули.

УПЛ - це вершина українського футболу. Нам, звісно, важкувато тут. Якщо брати «Колос», то у них було більше часу на підготовку, селекцію до участі в Премєр-лізі. А ми потрапили у таку ситуацію, що тільки Перша ліга закінчилася, то почалася УПЛ. Плюс у тому сезоні ми боролися до останнього туру і ніхто не знав, хто потрапить у вищий дивізіон. Ми не могли нормально підготуватися, але нічого, будемо працювати. Будемо і далі нав'язувати свою гру і ще не одній команді попсуємо нерви. Вірю в свою команду, вона буде додавати з кожним туром».

Микола Степанюк Джерело: ФК Минай
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 30 липня 2024, 08:31 2

Ентоні радий, що Тайсон не став абсолютним чемпіоном

Коментарі