Дніпро-1 в гостях впевнено переміг Львів

Команда Йовічевича набирає обертів і здобула другу перемогу поспіль

«Дніпро-1» під керівництвом нового тренера поступово «оживає». Команда здобула другу перемогу поспіль, в гостях обігравши «Львів». Що стосується львів'ян, то вони продовжили свою неприємну традицію. За винятком поєдинку з земляками з «Руху», який завершився нульовою нічиєю, «городяни» програли всі інші матчі чемпіонату, пропускаючи не менше трьох м'ячів.

Хоча зустріч з «Дніпром-1» команда почала на рівних. Суперники обмінювалися атаками, але досягли успіху першими гості. Вони скористалися помилкою суперників в середині поля і розігнали контратаку. На вістрі опинився Когут, який прицільно пробив у ліву від себе дев'ятку - 0:1!

Однак підопічних Геогрія Цецадзе, схоже, цей гол не збентежив. Вони продовжили контролювати м'яч і незабаром зрівняли рахунок. Заробили штрафний, який взявся виконати Кошман. Він навісив до лінії воротарського, а вище завсіх вистрибнув Кравчук і головою пробив точно - 1:1. Відзначимо, що не дуже впевнено зіграв воротар дніпрян: Сарнавський пішов на м'яч, але потім чомусь зупинився і удар захисника «Львова» просто не встигав відбити.

Втім, паритет тривав недовго - лише пару хвилин. Довбик отримав м'яч на куті штрафного, обіграв захисника і зовнішньою стороною стопи пробив у дальню «павутинку». Гол вийшов красивим, а політ Костика тільки додав шарму. 1:2 до середини першого тайму, але при цьому команди мали практично однакову статистику - по 4 удари, з них по 2 у площину. Та й володіння м'ячем було приблизно рівним.

Однак, схоже, настільки швидка відповідь «Дніпра-1» надломила господарів. Мовляв, ми заб'ємо скільки можемо, а ви нам - скільки захочете. Бо після 25-ї хвилини воротар гостей залишився без роботи до самого фінального свистка. Ні, львів'яни атакували, але вже без ентузіазму. А ось Довбик упустив як мінімум дві можливості збільшити розрив у рахунку ще до перерви. Але спершу на його удар з лінії воротарського зреагував голкіпер, а потім не вистачило буквально кількох сантиметрів, щоб послати м'яч у сітку.

У другій половині зустрічі картина не змінилася. Мало того - складалося враження, що це «Дніпру-1» потрібно забивати. Гості йшли вперед великими силами, а у «Львова» попереду взагалі нічого не виходило. Проте, рахунок залишався «слизьким». Але проблему на 83-й хвилині вирішив Чичиков. Дніпряни відійшли на свою половину поля, немов очікуючи. І дочекалися: Назаренко по правому флангу запустив до штрафного Піхальонка, той виконав простріл у штрафний. І свіжий Чичиков, випередивши суперника, зняв всі питання про переможця матчу.

1:3 - і «Львів» з 1 балом продовжує залишатися абсолютним аутсайдером чемпіонату. «Дніпро-1» набрав 8 очок і піднявся на 9-й рядок турнірної таблиці. У наступному турі обидві команди приймають лідерів: львів'яни «Ворсклу», а дніпряни чекають в гості київське «Динамо».

Українська Прем'єр-ліга. 7-й тур.

«Львів» - «Дніпро-1» - 1:3

Кравчук (23) - Когут (14), Довбик (25), Чичиков (83).

Кошман (58), Чірьяк (84) - Назаренко (55), Когут (63), Логінов (79).

«Львов»: Костик, Міхобі, Кравчук, Махмутович, Грисьо (Богунов, 73), Клименчук, Шина, Айнсалу (Чірьяк, 64), Кошман (Казлаускас, 74), Сабіно, Нич.

«Дніпро-1»: Сарнавський, Адамюк, Тейлор, Логінов, Дубінчак, Ігнатенко, Піхалёнок (Кравченко, 86), Назаренко, Булеца (Цуріков, 72), Когут (Батагов, 72), Довбик (Чичиков, 77).

Стадіон: «Арена Львів» (Львів).

Арбітр: Володимир Новохатній (Київ).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Клим Лавренюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:20 4

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Коментарі