Юрій БЕРЕЗА: «У нас є борг перед Дніпром»

Президент «Дніпра-1» будує велику команду для України

Почесний президент «Дніпра-1» Юрій Береза ​​висловив свою думку про роботу нового головного тренера Ігора Йовічевіча.

«Ми один з наймолодших колективів України, який пройшов важкий шлях від Другої Ліги через непросту трансформацію. Вони були пов'язані з тим, щоб в нас повірили. У цей відразу повірили Сергій Кравченко, Ігор Когут, Сергій Логінов, які досі в команді. Дмитро Михайленко створив чудову команду. На сьогодні у нас виникли великі проблеми з мотивацією. Всі експерти давали нам багато авансів, кажучи, що у нас досить якісні футболісти.

За спільним рішенням ми почали шукати нового тренера, який зможе мотивувати цей склад. Схоже, що з Ігорем Йовічевічем ми якраз вгадали. Ми розглядали великий спектр тренерів, які могли б підняти цих футболістів. Я бачу, як проходить тренувальний процес, як він розмовляє з командою. У нас є хороші шанси зачепитися за Лігу Європи. Однак з першого дня створення команди я говорив, що я хочу почути гімн Ліги чемпіонів на «Дніпро-Арені». На цей сезон завдання - єврокубкова зона. Апетит приходить під час гри. Ніколи не думав, що після шести турів у нас буде 5 очок. Для мене це велика особиста трагедія. Все інше покаже зелений газон і круглий м'яч. Я вірю у свою команду.

Чутки про те, що ми багато грошей в трансферне вікно витратили, занадто перебільшені. Нам приємно, що про нас говорять, оцінюють. Ми хотіли багато віддати б уболівальникам. У нас є борг перед «Дніпром» і Україною. У нас є Андрій Русол, якому я довіряю. Він - основний модератор і будівельник клубу, людина, яка є генератором ідей. Його думка для мене одна з основних. Створили ще селекційну службу, якою керує Андрій Полунін. Ми зараз рухаємося великими кроками до створення великого українського клубу. Мої амбіції, щоб наш клуб став в один ряд з великим «Динамо», великим «Шахтарем». І підхопити естафету великого «Дніпра», - сказав Береза.

При новому наставнику «Дніпро-1» здобув дві перемоги, одну нічию та одну поразку. Команда розташувалася на 10 місці в турнірній таблиці УПЛ, відстаючи від єврокубкової зони на шість очок.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 вересня 2024, 07:14 0

Колишній чемпіон світу назвав актуальні бої для ЕйДжея

Коментарі