Динамо – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Господарі - між двох вогнів, гості - з серйозними пробоїнами

У суботу, 24 жовтня, на «Олімпійському» відбудеться один з центральних матчів сьомого туру УПЛ: в гості до «Динамо» завітає «Олександрія».

Команда Луческу набрала непоганий хід в чемпіонаті і ділить перше місце з «Ворсклою». У минулому турі «біло-сині» без «шуму і пилу» здолали на виїзді «Рух». Однак серед тижня кияни провели ще один поєдинок - більш виснажливий і інтенсивний - в стартовому турі групового етапу ЛЧ проти «Ювентуса». На жаль, та гра дивідендів віце-чемпіону України не принесла - поразка 0:2.

З огляду на те, що вже в найближчу середу киянам належить знову зіграти в чемпіонській Лізі, Мірча Луческу напевно в грі з олександрійцями трохи перетасує склад.

З кадрових втрат у київській команді все ті ж знайомі обличчя: Бурда і Тимчик.

«Олександрія», що займає на даний момент восьме місце в чемпіонаті, в минулому турі провела яскравий, але дуже складний матч проти земляків з «Інгульця», здобувши перемогу 4:3, причому по ходу матчу олександрійці вели в чотири м'ячі. Той поєдинок міг взагалі не відбутися, оскільки напередодні гри в «Олександрії» був спалах коронавірусу - відразу 27 осіб (футболісти і співробітники клубу) здали позитивні тести на COVID-19. Однак до матчу проти «Динамо» практично всі хворі повернулися в стрій.

Проте, гості не зможуть задіяти в Києві свій бойовий склад. Хоча б з тієї причини, що матч змушені пропустити провідні півзахисники Лучкевич та Банада: у обох дискваліфікації. Також під питанням Ковалець.

Незважаючи на статус «колючої» та незручної команди, «Олександрія» на виїзді рідко приносить динамівцям справжні проблеми. В рамках УПЛ в київських матчах між цими суперниками олександрійці зуміли здобути лише одну нічию, інші матчі закінчувалися незмінними перемогами киян. Більш того, найбільша поразка «Олександрії» в чемпіонатах України теж припадає саме на матч проти «столичних» - 0:6.

Однак говорити про те, що в суботу на «Олімпійському» господарі отримають легку перемогу, навряд чи доречно. Все-таки потрібно враховувати складний турнірний графік киян, адже цей поєдинок буде для господарів, немов прошарок сиру в гамбургері: між двох матчів Ліги чемпіонів. І в зв'язку з цим Луческу доведеться поламати голову і над пріоритетами, і над стартовим складом. Та й кадровий ресурс у румунського тренера зараз не бездонний. Так що у гостей є шанс використати ситуацію, що склалася, на свою користь. Ну, або як мінімум впертися, поставивши «автобус» у власному штрафному майданчику з надією на контратаки.

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бущан, Караваєв, Попов, Забарний, Миколенко, Сидорчук, Шепелєв, Циганков, Де Пена, Буяльський, Супряга

«Олександрія»: Паньків, Дубра, Мельник, Бабогло, Пашаєв, Гречишкін, Мишенко, Бондаренко, Третьяков, Довгий, Сітало.

24 жовтня, субота

«Динамо» - «Олесандрія»
Київ. НСК «Олімпійський». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДИНАМО - ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
Прогноз Sport.ua - 3:0
  • 1.32
  • 5.7
  • 8.5
Сделать ставку
  • 1.29
  • 5.70
  • 9.9-
Сделать ставку
  • 1.31
  • 5.70
  • 8.70
Сделать ставку
Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 12:21 7

Наставник може не допрацювати до кінця сезону

Коментарі