Боргів на 1 мільярд євро. В Реалі скрутна фінансова ситуація?

Грошей на сильних новачків у мадридського гранда банально немає...

Колишній президент «Реала» Рамон Кальдерон розкритикував ведення справ нинішнім главою клубу Флорентіно Пересом, який, зокрема, погодився відпустити Кріштіану Роналду в «Ювентус» влітку 2018 року.

«Справа навіть не в тому, що скарбниця «Реала» порожня, а в тому, що у них накопичилося непогашених боргів на загальну суму в 1 мільярд євро. Продаж Роналду був дурістю, а після нього стало ясно, що команда потребує підсилення, але сумна реальність така, що рахунки клубу не просто порожні, а там ще й маса боргів, які потребують оплати», - заявив Кальдерон.

Також екс-бос «Реала» вважає, що головний тренер команди Зінедін Зідан не повинен нести всю відповідальність за останні негативні результати «бланкос».

«Реал» є єдиним топ-клубом Європи, який в минуле вікно не підписував новачків. В кінцевому підсумку, за це прийде розплата. Те, що сталося з «Шахтарем» і «Кадісом» залишило неприємний післясмак, але ми повинні зберігати оптимізм, тому як ця команда раніше вже переживала непрості моменти».

«Зідан робить все можливе, використовує всі доступні йому ресурси. Гра з «Шахтарем» не була хорошою, було багато помилок, в тому числі і в складі, але не можна звинувачувати одну людину, це була сукупність обставин, ланцюжок подій. Повторюся - продаж Роналду був божевільним рішенням, тому що зараз в «Реалі» нікому забивати голи», - підкреслив Кальдерон.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що серед гравців «Реала» є незадоволені методами роботи Зідана. Нібито в основі є п'ять футболістів, які хочуть негайного відходу французького фахівця.

Олексій Сливченко Джерело: AS
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 18:35 6

Артем переплутав назву своєї команди

Коментарі