Шахтар відмовив Минаю в оренді Корнієнка

Донецький клуб ще до старту сезону покладав великі надії на лівого захисника

Віктор Корнієнко, один з найкращих гравців недавнього матчу «Шахтаря» в Лізі чемпіонів проти мадридського «Реала» (3:2), у міжсезоння міг покинути донецький клуб. Про це розповів головний тренер закарпатського «Миная» Василь Кобін.

«Перед початком сезону «Минай» вкрай потребував лівого захисника. Мені запам'ятався за виступами за «Маріуполь» і молодіжну збірну України на чемпіонаті світу в Польщі Віктор Корнієнко. Але оскільки він був зв'язаний контрактом з «Шахтарем», то я звернувся до клубного керівництва «гірників» з проханням віддати його в оренду в «Минай». Мені відповіли відмовою, повідомивши, що «Шахтар» на Корнієнка серйозно розраховує. Я радий, що Віктор виправдовує надії, чого вартий тільки один матч Ліги чемпіонів з «Реалом», де він взагалі був одним з найкращих на полі. І якщо Корнієнко і далі буде так прогресувати, то цілком може претендувати і на виклик до національної збірної України», - сказав Кобін.

Нагадаємо, що в чемпіонаті УПЛ Віктор Корнієнко провів у складі «Шахтаря» п'ять матчів і зіграв в Лізі чемпіонів з «Реалом».

Володимир Клепач Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 18:29 9

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі