Андрій ПЯТОВ: «Молодь Шахтаря не гірше ніж гравці, які пішли в топ-клуби»

Воротар «гірників» бачить в молодих футболістах високий потенціал

Голкіпер донецького «Шахтаря» Андрій Пятов в інтерв'ю Shakhtar TV поділився очікуваннями від матчу першого туру групового раунду Ліги чемпіонів проти мадридського «Реала».

«Реал» представляти немає сенсу. Це одна з кращих команд. У Лізі чемпіонів досить успішно виступає. Але нічого, ми повинні вчитися. Ми для цього і граємо, щоб зустрічатися з такими командами. Виграємо чемпіонат, потрапляємо в Лігу чемпіонів. Тому, сподіваюся, що ми виконаємо тренерський план і доб'ємося позитивного результату.

Нам не потрібна додаткова мотивація. Ми граємо з «Реалом» на виїзді. Тим більше для хлопців, які мало грали в Лізі чемпіонів, це просто мрія всього життя. І ось шанс їм надали, можливість зіграти проти одних з найсильніших гравців світу і показати себе.

Я впевнений в наших гравцях. Це дуже талановита молодь, яка за потенціалом не гірше за тих гравців, які пішли в топ-клуби. Це моя думка, а підтвердити її ця молодь повинна на футбольному полі. Я сподіваюся, що все буде добре і хлопці покажуть свій рівень.

Поразка суперника в останньому матчі? Ліга чемпіонів і чемпіонат - це різні турніри. Звичайно, це залежить від настрою команди, підбору гравців в певний період. Я не знаю, що там в «Реалі». Я можу відповідати тільки за нашу команду. Ми хочемо зіграти на нуль і домогтися позитивного результату. Це головне завдання, але як ми його виконаємо - тільки гра покаже.

Сезон важкий, тому говорити про якусь готовність важко. Всі команди в підвішеному стані, незрозуміло що відбувається. Бачите, у нас відразу пів команди вибуло, отримали шанс молоді гравці проявити себе. Треба користуватися і виходити з цієї ситуації всім разом і сильнішими», - сказав Пятов.

Матч «Реал» - «Шахтар» відбудеться 21 жовтня в Мадриді. Початок о 19:55 за Києвом.

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 20:21 6

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі