Мірча ЛУЧЕСКУ: «Динамо показало, що може грати на рівних з Ювентусом»

Головний тренер киян дав прес-конференцію після поразки в 1-му турі ЛЧ

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу дав прес-конференцію після поразки від «Ювентуса» (0:2) в 1-му турі Ліги чемпіонів:

- Які ви побачили позитивні моменти в грі своєї команди, незважаючи на результат?

- Перший позитивний момент стався ще до матчу. Він полягав у тому, що ось ці молоді футболісти вийшли в Лігу чемпіонів і отримали можливість зіграти з такими командами як «Ювентус» і «Барселона». Це вже позитив.

Другий позитивний момент полягає в тому, що ці молоді футболісти, які тільки недавно вийшли з футбольних академій, грали на рівних з таким суперником, з такими великим футболістами.

Ми розраховували, що в другому таймі будемо більше загострювати, ризикувати, але, на жаль, допустили цю помилку на першій хвилині після перерви. Але кінцівка матчу була на нашому боці, ми грали дуже активно, показали, що можемо бути на рівних з «Ювентусом». Могли забити. Грали інтенсивно, дуже добре і, думаю, що заслуговували на гол.

Ми вчимося, набираємося досвіду. Зрозуміло, що грали сьогодні проти дуже досвідчених суперників. В епізоді з другим пропущеним голом ми не закрили вчасно Куадрадо, а досвід Морати дозволив йому випередити Забарного.

- Чи розраховуєте ви в майбутньому на Гармаша, який сьогодні несподівано для багатьох з'явився на полі?

- В його досвіді і майстерності ми ніколи не сумнівалися. Але Гармаш довгий час був відсутній, був не підготовлений, але з кожним тренуванням виглядав все краще. Денис - частина нашого колективу, тому він і вийшов на поле. Зараз у нас такий ритм матчів, що перед кожним матчем нам потрібна обойма, як мінімум, з 18 гравців, і Гармаш, природно, входить в цю обойму.

- Чи є взагалі в «Динамо» конкуренти для Супряги на його позиції?

- Повернувся Бесєдін, він і буде його конкурентом.

Микола Степанюк Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Волейбол | 02 травня 2024, 11:02 9

Лідер української команди – про майбутнє

Коментарі