Реал — Шахтар. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

«Вершкові» не в найкращій формі, але і у «гірників» вистачає своїх проблем

У середу, 21-го жовтня, відбудеться матч 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому мадридський «Реал» прийме донецький «Шахтар».

Що й казати, суперник «гірникам» дістався дуже серйозний. Але на те ж і Ліга чемпіонів.

Варто відзначити, що «Реал» важко входить в сезон. Після п'яти зіграних турів мадридська команда посідає третє місце в чемпіонаті Іспанії, маючи в активі 10 очок за різниці забитих і пропущених м'ячів 6-3. «Реал», який забиває шість голів у п'яти матчах - це незвично. До слова, на «вершкових» обрушилася хвиля критики після домашньої поразки від «Кадіса» (0:1) в минулому турі. Але головний тренер мадридців Зінедін Зідан не здригнувся.

«Критика - звичне для футболу явище, головне, ми прекрасно знаємо, що потрібно робити, щоб виправити ситуацію. Матч із «Кадісом» не вийшов, але завтра на «Реал» чекає інший поєдинок, і ми постараємося змінити цю динаміку. Кожен день працюємо над поліпшенням гри, що дозволить боротися за трофеї», - зазначив Зінедін Зідан на передматчевій прес-конференції.

У будь-якому випадку, «Реал» завжди залишається «Реалом» - топ-командою, однією з найсильніших в Європі.

Що відбувається з «Шахтарем» знає, напевно, тільки Луїш Каштру. Та й то далеко не факт. Донецька команда, яка граючи завоювала «золото» в минулому сезоні, поки далека від своїх найкращих кондицій. Після шести зіграних турів «Шахтар» посідає третє місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи в активі 12 очок за різниці забитих і пропущених м'ячів 15-7. Так, «гірники» змогли виграти лише половину своїх матчів, пропустивши вперед не тільки київське «Динамо», але і полтавську «Ворсклу».

Додав проблем ще й спалах коронавірусу в донецькій команді. Хоч всі заражені і перенесли хворобу легко, це серйозно вплинуло на режим тренувань футболістів. Але ж є ще й ряд травм... Варто відзначити, що в заявці відсутні Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Алан Патрік, Тайсон, Тарас Степаненко, Віктор Коваленко і Жуніор Мораес. Тому Луішу Каштру належить міцно поламати голову, вибираючи оптимальний склад на поєдинок з «Реалом».

«Для футбольної команди раптово залишитися без десятка гравців - нічний кошмар... Через відсутність багатьох футболістів зараз переживаємо не хороший момент, а нічний кошмар», - сказав наставник «Шахтаря» Луїш Каштру після перемоги треба «Львовом» (5:1) у минулому турі УПЛ.

Кошмар або не кошмар, а з «Реалом» грати треба. Букмекери зовсім не вірять в «Шахтар». На перемогу «Реала» дають коефіцієнти 1,27-1,29, на перемогу «гірників» - фантастичні 11. Нічия оцінюється коефіцієнтами 6,30-6,50.

Як би там не було, на «Шахтар» чекає серйозний бій. Шансів на успіх у «гірників» невеликі, але і «Реал» зараз далекий від піку своєї форми. Якщо удача буде на боці української команди, вона зможе цим скористатися.

Орієнтовні склади:

«Реал»: Куртуа - Фернадес, Мілітао, Варан, Менді, Вальверде, Каземіро, Кроос, Асенсіо, Бензема, Вінісіус.

«Шахтар»: Трубін - Додо, Хочолава, Бондар, Корнієнко, Майкон, Соломон, Марлос, Маркос Антоніо, Тете, Дентіньо.

  • 1.29
  • 6.50
  • 11.00
Сделать ставку
  • 1.27
  • 6.40
  • 11.50
Зробити ставку
  • 1.28
  • 6.30
  • 11.00
Сделать ставку

21 жовтня, середа

«Реал» - «Шахтар»
Мадрид. Стадіон «Сантьяго Бернабеу». 19:55
Пряма трансляція на «Футбол 2» і MEGOGO
РЕАЛ - ШАХТАР. ТЕКСТОВА ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз Sport.ua - 2:1
Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 22:52 0

Портал Fourfourtwo випустив цікавий рейтинг

Коментарі