Асистент Шевченка ХАРО: «Шахтар - це команда, яка знаходиться в занепаді»

Тренер збірної України поспілкувався з іспанськими журналістами напередодні матчу «Реал» - «Шахтар»

Помічник головного тренера збірної України Андрія Шевченка Педро Харо, який відповідальний за роботу з воротарями, поділився своєю думкою про нинішній потенціал «Шахтаря», якому післязавтра належить в Мадриді зіграти в першому турі групового раунду Ліги чемпіонів проти «Реала».

«Шахтар» - це команда, яка знаходиться в занепаді, особливо в останні два-три роки. У них більше немає того потенціалу, який був раніше. Рінат Ахметов, президент клубу, як і раніше, володіє солідним капіталом, але правда в тому, що зарплати в клубі знизилися, і правда, що вже немає можливості купувати новачків з тією легкістю, як це було раніше. З урахуванням того, що відбувається зараз в Україні, в місцевій пресі не може навіть з'явитися інформації про те, що «Шахтар» витратив 30 мільйонів євро на гравця», - сказав Харо.

Крім цього фахівець висловив припущення, що на матч з «Реалом» донецька команда вийде «спустошеною», адже тренувальний процес на минулому тижні «не міг проходити в нормальному руслі» через карантин, викликаний зараженнями на коронавірус.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що всі тести на коронавірус у «Шахтарі» принесли негативні результати.

Олексій Сливченко Джерело: Mundo Deportivo
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 07 травня 2024, 11:58 0

Британець оцінив прогрес українського чемпіона

Коментарі