ДЕНИСОВ: «Козловський образився, що Суркіс не передав Руху грошовий привіт»

Відомий журналіст – про те, чому матч «Рух» – «Динамо» відбувся не в Києві

Ведучий програми «Великий футбол» Олександр Денисов поділився інсайдом стосовно причин відмови президента «Руха» Григорія Козловського провести домашній матч 6-го туру української Прем'єр-ліги з київським «Динамо» (0:2) в Києві.

«Весь тиждень кипіло за лаштунками навколо матчу «Рух» - «Динамо». Наші джерела у львівському клубі розповіли, що Ігор Суркіс наполегливо просив Григорія Козловського, щоб матч відбувся не у Львові, а в Києві, на що отримав відмову. Версій відмови дві. Перша: Григорій Козловський хотів провести матч з глядачами у Львові та робив для цього все можливе, до останнього моменту.

Друга версія: Григорій Козловський образився на Ігоря Суркіса через те, що той не передав його команді грошовий привіт після того, як «Рух» відібрав очки у «Шахтаря». А коли Ігор Суркіс через деякий час був готовий віддячити футболістам «Руху», але при цьому запропонував перенести матч до Києва, то отримав ввічливу відмову Козловського. І перша і друга версії поєднувані та відбувалися одночасно», - сказав Денисов.

Нагадаємо, у вівторок, 20 жовтня, «Динамо» стартує в груповому раунді Ліги чемпіонів домашнім матчем з туринським «Ювентусом». Початок о 19:55.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 23:31 1

34-річний хавбек «Динамо» забив 190-й м'яч в українській кар'єрі

Коментарі