Руслан Ротань звинуватив фіскальну службу Києва в пропажі грошей

Головний тренер молодіжної збірної України потрапив у неприємну історію

Наставник молодіжної збірної України Руслан Ротань звинуватив фіскальну службу Києва в крадіжці заощаджень з Приватбанку. За словами Ротаня, пропала третина суми з його банківської комірки в Приватбанку. Частину суми вже вдалося повернути, але не всю.

«Я завжди думав, що якщо ти чесно заробляєш свої гроші, тобі нема чого боятися приходу правоохоронних органів. На жаль, я помилявся. 17 вересня слідча група Державної фіскальної служби з Києва розкрила мою банківську комірку в Приватбанку і забрала звідти мої заощадження. В справі по кримінальному провадженн., що не має до мене жодного відношення. Не повідомивши мені. В результаті третина вилучених грошей «випарувалася» і не потрапила до протоколу вилучення.

Я дізнався про те, що сталося випадково, на наступний день. Я був дуже пригнічений і засмучений останній місяць. Але завдяки злагодженій роботі Dynasty Law більшу частину грошей вчора вдалося повернути. А решта ... У ДБР йде кримінальне розслідування і я сподіваюся, що винних знайдуть», - написав Ротань на своїй сторінці в Instagram.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 22:46 10

Анна Зубкова поділилася гарячими знімками у своєму Instagram

Коментарі