Остап МАРКЕВИЧ: «Шевченко зробив висновки після поразки від Іспанії»

Наставник «Маріуполя» - про матч Україна - Іспанія

Головний тренер «Маріуполя» Остап Маркевич поділився своєю думкою з приводу підготовки збірної України до домашнього матчу Ліги націй проти Іспанії (13 жовтня):

«Переконаний, що Андрій Шевченко зі своїми досвідченими асистентами зробили правильні висновки після поразки від іспанців у першому колі Ліги націй. І мені - молодому фахівцеві, некоректно радити Андрію Миколайовичу, який вже добився визнання на тренерському терені, як дати бій іспанцям. Думаю, Шевченко прекрасно розуміє, що шанси досягти позитивного результату з'являться, якщо обмежити іспанців в просторі, граючи з ними максимально організовано, не залишаючи вільних зон.

Звичайно, прикро, що у вівторок збірної України не зможе допомогти через дискваліфікацію Руслан Маліновський, який кілька днів тому відмінно проявив себе в поєдинку з Німеччиною. Тим не менш, сподіваюся, що йому знайдуть рівноцінну заміну, що наші хлопці відновляться після непростого матчу з німцями і вийдуть завтра на поле з однією метою: взяти реванш за поразку в Мадриді».

Олег Дідух Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 01:27 1

Аталанта обіграла Байєр у фіналі Ліги Європи та вперше в історії здобула євротрофей

Коментарі