Остап МАРКЕВИЧ: «Вирішили відмовитися від спарингу з Дніпром-1»

Наставник «Маріуполя» - про паузу в УПЛ

Головний тренер «Маріуполя» Остап Маркевич розповів про те, що робить його команда під час паузи на матчі національних збірних:

«Перед жовтневою перервою наша команда тривалий час перебувала поза Маріуполем, граючи на виїзді. Тому після повернення додому, перш за все, важливо було відновитися. Футболістам було надано відпочинок. Але кожен з них отримав індивідуальне завдання, чим потрібно займатися в останній день перед прибуттям до тренувального табору.

Була пропозиція зіграти спаринг з «Дніпром-1», однак по ряду причин вирішили відмовитися. Зараз у розпалі підготовка до матчу шостого туру з «Минаєм», а наш селекційний відділ зайнятий пошуком флангового півзахисника. Справа в тому, що через травму плеча Олексій Кащук вибув до кінця року і йому потрібно знайти заміну.

Ми вже адаптувалися до того, що поки всі домашні поєдинки доводиться проводити в гостях. Через кілька днів знову потрібно збиратися в далеку дорогу - на захід України.

Але іншого виходу немає, головне, що повним ходом йдуть роботи по заміні газону на місцевому стадіоні, він буде одним з найкращих в країні. Так що з нетерпінням чекаємо 5 грудня, коли в поєдинку 12 туру чемпіонату УПЛ будемо приймати в Маріуполі київське «Динамо».

Олег Дідух Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 квітня 2024, 13:01 1

Український воротар може залишити влітку «Реал»