ТАЙСОН: «До Шахтаря претензій немає, але час настав»

Здається, на цей раз бразилець дійсно налаштований рішуче

Вінгер «Шахтаря» Тайсон розповів, що має намір найближчим часом обговорити з рідним для нього «Інтернасьоналем» питання повернення в Бразилію, яке стане можливим влітку наступного року після закінчення контракту з «гірниками».

«Минулого тижня у нас була розмова. Відбулася зустріч між моїм агентом і представниками «Інтернасьонала». Ми почали діалог. Сподіваюся, на цей раз він буде мати щасливий кінець».

«Я думаю не про те, щоб залишатися за кордоном, а про повернення додому. Я вже розмовляв з друзями, з сім'єю. Вони розповідають мені все, що відбувається, але я хочу бути вдома. В Україну я приїхав в 21 рік, був наляканий, подумав, що приїду, а через рік повернуся в «Інтер». Але тут я вже 11 років. До «Шахтаря» претензій немає, але час настав. Я вже передав їм це. Я сказав, що дуже поважаю їх, але не збираюся продовжувати контракт. Вони попросили мене подумати. Але вони вже знають, що наступного року я більше не буду частиною команди».

«Все набагато, набагато ближче. У мене є два місяці, після чого я зможу підписати попередній контракт. Тому ми дуже близькі до того, щоб це відбулося».

«Я просто хотів подарувати своїй матері будинок, щоб вивести свою сім'ю з тієї ситуації, в якій ми живемо в Пелотасі. Я не скаржуся на життя, тому що воно зробило мене тим, ким я є сьогодні. Колись я просто хотів оплачувати рахунки за електрику для моєї мами, яку їй відключили. І в підсумку я домігся приголомшливих результатів у футболі. Це не через гроші. Якби це було так, то я б погодився на пропозиції з Китаю або Саудівської Аравії. Моє рішення не підпорядковане грошам, воно продиктоване сім'єю, моєю донькою, яка далеко від мене, моїм батьком, який, слава Богу, вже три роки одужує від раку. Я хочу бути з ними поруч, і довести свою прихильність», - сказав Тайсон в спілкуванні з журналістом Лусіано Поттером.

Нагадаємо, раніше неодноразово повідомлялося про бажання Тайсона покинути «Шахтар» після завершення контракту, який у нього розрахований до липня 2021 року. Також зазначалося, що «гірники» пропонували бразильцеві обміркувати продовження договору ще на два сезони.

Олексій Сливченко Джерело: Goal.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 червня 2024, 20:05 50

Перший спаринг «синьо-жовтих» у програмі підготовки до Євро-2024

Коментарі