Прилетів на бій та переміг! Берінчик знищив захист румуна Сіміона

Вечір боксу від компанії братів Кличків K2 Promotions пройшов під Києвом

Великий вечір боксу від компанії братів Кличків K2 Promotions відбувся 8 жовтня у заміському комплексі «Equides Club» в селі Лісники Київської області.

У головному бою вечора інтернаціональний чемпіон за версією WBO в легкій вазі Денис Берінчик (14-0, 8 КО) вдало провів 4-й захист свого пояса. Його суперником був румунський боксер Віорел Сіміон (22-4, 9 KO).

Денис традиційно порадував публіку яскравим виходом на ринг. На цей раз це був навіть не вихід, а приліт повітрям в образі Супермена!

Берінчик весь бій володів перевагою, часто проводячи комбінації. Денис швидше рухався та потужно пробивав. У кінцівках 6-го і 7-го раундів суддя відкривав рахунок для Сіміона. Перемога українця сумнівів не викликала.

Кут румунського боксера відмовився від продовження бою перед початком 8-го раунду. Рефері зафіксував 14-ту перемогу Берінчика на профі-рингу!

Денис Берінчик після поєдинку розповів: «Цей бій склався добре. Були деякі помилки, і є над чим працювати. Йдемо правильним шляхом. До вершин, до найвищих досягнень. Хочу боксувати в бою-елімінаторі та потім поборотися за титул чемпіона світу».

У боях андеркарду перемоги здобули відомі українські боксери Макс Бурсак і Василь Чоботар.

Колишній претендент на чемпіонський пояс в суперсередній вазі Макс Бурсак (37-6-2, 16 КО) одноголосним рішенням суддів переміг Дмитра Семерніна (14-7-1, 8 КО). Після 8 раундів всі судді віддали перемогу лідеру.

Проспект легкої ваги Василь Чоботар (6-0, 2 КО) роздільним рішенням суддів переміг Олександра Абрамяна (4-1, 2 KO). Двоє суддів у 8-раундовому бою віддали перевагу Василю, а один дав нічию: 79-73, 76-76, 78-74.

Відео бою: Денис Берінчик (Україна) - Віорел Сіміон (Румунія) - TKO 7/10

Фотогалерея бою: Денис Берінчик (Україна) - Віорел Сіміон (Румунія) - TKO 7/10

Приліт Дениса Берінчика на ринг

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 20:41 9

Лідер киян зацікавив турецький «Бешикташ»

Коментарі