Циганик спрогнозував склад збірної України на матч з Францією

Фахівець вважає, що українці не будуть хлопчиками для биття

Відомий спортивний коментатор і журналіст Ігор Циганик поділився прогнозом на товариський матч між збірною Франції і збірної України.

«На збірну України серйозно вплинула історія з коронавірусом. У середу Андрій Шевченко буде використовувати експериментальний склад. Втім, не думаю, що українці будуть хлопчиками для биття.

Безперечно, французи - фаворити. Упевнений, що вони заб'ють. Також переконаний, що і українці заб'ють у ворота суперника.

Загалом у нас на всіх позиціях вистачає футболістів, які мають відповідний рівень кваліфікації. Припускаю, що справа в захисті буде грати Караваєв, ліворуч - Миколенко, в центрі оборони - Пластун і Чеберко, в центрі поля будуть діяти Сидорчук, Малиновський і Безус, на флангах - Ярмоленко і Циганков, а в нападі вийде Яремчук», - сказав Циганик.

Матч Франція - Україна розпочнеться на «Стад де Франс» в Сен-Дені о 22.10 за київським часом. Раніше гравці «Шахтаря» пішли на самоізоляцію і не зіграють в цій зустрічі, також у воротарів Андрія Луніна і Юрія Паньківа виявили коронавірус.

Володимир Клепач Джерело: Рейтинг букмекерів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 01:21 7

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі