Тім ХЕНМАН: «Світоліній буде складно пережити цю поразку»

Відомий у минулому тенісист вважає, що Еліна буде розчарована втраченою можливістю

Екс-четверта ракетка світу в одиночному розряді Тім Хенман в ефірі каналу Eurosport заявив, що Еліні Світоліній буде непросто забути поразку від Наді Подороски в 1/4 фіналу Ролан Гаррос.

«Думаю, Еліні буде складно пережити це. Вона має набагато більш високий рейтинг, і це була чудова нагода. Я думаю, що під час розбору матчу вона також повинна віддати належне своїй суперниці - Подороска виглядала дуже добре на грунті, вона не боялася забігати під бекхенд і грати форхендом. Коли Світоліна в найближчі кілька днів буде думати про цей матч, то буде дуже розчарована тим, що не вона скористатися ситуацією, що склалася.

Не думаю, що Еліна Світоліна занадто прямолінійна, але це звична тема для розмов. У неї були можливості на турнірах Великого Шолома, але їй дійсно потрібно спробувати домогтися прориву. Ви подивіться, що сталося з Домініком Тімом, він був у схожій ситуації і чекав до Відкритого чемпіонату США - ви чекаєте чогось подібного з Еліною Світоліною. Але коли вона програє на останніх етапах ТБШ, проблема лише поглиблюється», - сказав Хенман.

Нагадаємо, це був третій чвертьфінал українки на Ролан Гаррос. Раніше вона програла обидві зустрічі даного раунду (Ані Іванович в 2015-му і Симоні Халеп в 2017-му).

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 18:07 1

Флорентіно Перес пообіцяв солідну суму гравцям королівського клубу

Коментарі