Дар'я ЛОПАТЕЦЬКА: «Довелося боротися і витратити багато сил»

Українська тенісистка – про стартовий матч юніорського Ролан Гаррос

17-річна українська тенісистка Дар'я Лопатецька прокоментувала перемогу над володаркою wild card Брендою Фругвіртовою з Чехії на юніорському Ролан Гаррос.

«Це був непоганий матч. Я досить добре почала в першому сеті. Корти, на подив, дуже швидкі. Я до цього тренувалася в Празі, і вони були дуже повільні і м'ячі досить важкими. Тому треба було швидко включатися. Я почала грати досить активно, глибоко і змогла повністю заволодіти ініціативою в першому сеті. У другому я почала грати в ту гру, яку хотіла моя суперниця. Довелося боротися і витратити багато сил. Були дуже довгі і цікаві розіграші. Вона дуже здорово грала. Я дуже рада, що мені вдалося завершити другий сет на свою користь.

Бренда - наймолодша юна учасниця турніру. Вона набагато молодша за всіх. Вона дійсно prodigy, як її всі називають. Вона маленька зірочка, і вона дійсно грає неймовірно. Це та суперниця, яка була потрібна мені. Так навіть сказав мій тренер (сміється). Я дуже рада, що у мене вийшло таке досить важке перше коло», - сказала Лопатецька.

Денис Шаховець Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 07:01 3

Андрій Лунін навряд чи перейде в «ПСЖ»

Коментарі