РЯБОКОНЬ: «Сподіваємося, що нічиєю з чемпіоном порадували уболівальників»

Наставник «Десни» відповів на запитання журналістів після матчу проти «Шахтаря»

На післяматчевій пресконференції після нічиєї з «Шахтарем» (2:2) Олександр Рябоконь розповів про те, в чому чернігівцям треба додати, поділився враженнями від матчу, а також оцінив стан здоров'я деяких гравців.

- Початок гри був важким. Вже після першого кутового ми пропустили м'яч. За весь минулий сезон не пропускали жодного голу з кутових, а в цьому вже був гол з «Вольфсбургом», сьогодні… треба щось змінювати. Хлопці - молодці, проявили характер, володіли ініціативою, створювали моменти, добре діяли на флангах. У другому таймі було дещо важче. У «Шахтаря» було багато замін, й свіжі футболісти прискорили гру. Але нам вдавалися контратаки. Проте дещо не вистачало швидкості: Картушов до кінця не відновився, Мудрик пропускав гру - це наші найбільш швидкісні футболісти. Їх не вистачало.

- Імереков вийшов на заміну у матчі з «Рухом», проте сьогодні не потрапив навіть у заявку. Не було Паста, Хльобаса. Що з ними?
- У хлопців піднялася температура, тому ми їх відразу ізолювали від команди. Здали тести, чекаємо на результат. Сподіваємося, усе буде добре.

- Чи відомо вже що з Гуцуляком та наскільки серйозне його пошкодження?
- Поки що невідомо, але сподіваюся, що все буде гаразд. На щастя, зараз тривала пауза, наступна гра - 17 жовтня. Сподіваюся, всі встигнуть відновитися.

- Це третій матч після початку карантину, який проходить з уболівальниками. Наскільки команда відчуває цю різницю?
- 50% сьогодні зробила команда, 50% - уболівальники. Їхня підтримка дуже важлива. Ми сподіваємося, що, мабуть, нічиєю з чемпіоном порадували уболівальників. Це нормальний, хороший результат.

Денис Шаховець Джерело: ФК Десна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 12:51 0

Запорожці не виїхали на матч з «Хустом» і отримали технічну поразку

Коментарі