Руслан КОСТИШИН: «Може, у жодного тренера не було 4 вимушені заміни»

Наставник «Колоса» прокоментував перемогу над «Маріуполем» (1:0)

Після гри з «Маріуполем» (1:0) Руслан Костишин нарікав на м'язові травми гравців: в першому таймі йому довелося замінити чотирьох гравців через пошкодження.

«Гра, як і очікувалося, важка. Тим більше, вона стала складнішою, коли нам довелося робити чотири вимушені заміни. Вперше таке бачу, коли в першому таймі три людини попросили заміни, ще один - в перерві попросив заміну. Але нічого - впоралися: ті, хто вийшов на поле, не підвели. Значить, у нас є команда і хороший підбір футболістів. Перемога на характері. У другому таймі у нас була перевага, багато моментів створили. Хотілося б з гри забивати, а не з пенальті. По тому, як розвивалася гра, це великий досвід для тренерів. Може, ні у кого з тренерів раніше не було чотирьох вимушених замін за 45 хвилин».

«Як будемо в паузу працювати? Я не прихильник давати три вихідних, але зараз вони напрошуються. Сьогодні у нас була сьома гра за 21 день. Хлопцям, напевно, потрібно відпочити один від одного. Скучити, це не завадить в емоційному плані. У нас буде час набрати форму. Перерва на матчі збірних - дуже до речі для нашої команди», - сказав Костишин.

Після п'яти матчів в активі «Колоса» 10 очок і третє місце в турнірній таблиці.

Сергій Циба Джерело: ФК Колос
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 07:01 0

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок