ДЕМ'ЯНЕНКО: «Луческу зможе підготувати сюрприз Барселоні і Ювентусу»

Легенда «Динамо» - про перспективи команди в Лізі чемпіонів

Екс-капітан і головний тренер «Динамо» Анатолій Дем'яненко поділився очікуваннями від матчу киян проти «Зорі» в п'ятому турі УПЛ і оцінив шанси команди Мірчі Луческу на груповому етапі Ліги чемпіонів:

«Проти «Зорі »зіграють найпідготовленіші на даний момент футболісти. І справа навіть не в ротації. Точніше, її, швидше за все, не буде. Думаю, на поле в 5-му турі у «Динамо» повинні вийти всі найкращі виконавці на даний момент, адже битися належить з прямим конкурентом.

До того ж, завдання по виходу в групу Ліги чемпіонів вирішене, і до 20 жовтня, коли стартує євротурнір, часу більш ніж достатньо. «Зоря», в свою чергу, набрала хід, і вийде на матч з «Динамо» у відмінному настрої. Ну і очки команді Віктора Скрипника пора набирати, адже чотири бали після чотирьох турів - це занадто мало, як для амбітного клубу, який прагне грати в єврокубках.

Що стосується шансів «Динамо» в груповому турнірі Ліги чемпіонів, то багато чого буде залежати від уміння Мірчі Луческу вибрати правильну тактику. Думаю, румунський фахівець зуміє підготовити сюрприз всім - і «Барселоні», і «Ювентусу», та й «Ференцварошу» доведеться непросто».

Олег Дідух Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 червня 2024, 11:41 0

Джеймс Макаті може опинитися у Лондоні

Коментарі