ВОРОБЕЙ: «Цікаво, як Луческу зіграє проти Ювентуса і Барселони»

Екс-форвард «Шахтаря» поділився очікуваннями від групового раунду ЛЧ

Екс-форвард «Шахтаря» Андрій Воробей поділився очікуванням від участі «Динамо» і «Шахтаря» у груповому етапі Ліги чемпіонів:

«У «Динамо» складна і цікава група, але можна боротися. Топ-суперники киян по групі переживають не найкращі часи. «Ювентус» і «Барселона» не в найкращих кондиціях. Цікаво, як Мірча Луческу зіграє проти них.

Ще рік тому, я сказав би, що в такій групі у «Динамо» немає шансів. Зараз же, шанси на вихід з групи у «Динамо» є, і вони непогані. У «Барселоні» і «Ювентусі» зараз перебудова. Більш того, дуже цікаво буде дивитися протистояння Реброва і Луческу. Ця група дуже цікава.

Ми розуміємо, що «Динамо» зараз не посилиться трьома-чотирма гравцями, які потрібні команді. Максимум - один. Якщо буде два - це з області фантастики. Не думаю, що за такий короткий хтось прийде і відчутно посилить гру «Динамо».

У групі у «Шахтаря» складність приблизно така ж. «Реал» і «Інтер» - два явні фаворити. Нещодавно з миланцами «гірники» грали і знають на собі всі сильні сторони цього клубу. Будемо сподіватися, що до того часу «Шахтар» вже «прокинеться», гравці вийдуть на пік форми і зможуть комусь підніжку підставити, поборотися за вихід з групи. Буде дуже складно, але, в першу чергу, потрібно вирішувати питання з «Боруссією» Менхенгладбах».

Микола Степанюк Джерело: 1927.kiev.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 01:30 2

Орли поступилися команді «Фамалікау», обидва голи були забиті після 70-ї хв.

Коментарі