Олександр РЯБОКОНЬ: «Мудрик повноцінно дебютував в УПЛ»

Наставник «Десни» прокоментував перемогу в матчі УПЛ

«Десна» після вильоту з Ліги Європи в рамках 4-го туру УПЛ зуміла поліпшити собі настрій, обігравши «Рух» з рахунком 3:1. Гру прокоментував наставник Олександр Рябоконь.

- Звичайно, є певні складнощі, бо невелика перерва між матчами, плюс дорога, плюс у Лізі Європи тривалий час грали вдесятьох - складний був матч… До кінця, напевно, команда не відновилася. Хоча сьогодні вийшло багато свіжих гравців, й я радий, що вони непогано себе показали - Дегтярьов забив, Мудрик, можна сказати, повноцінно дебютував в УПЛ… Викликав занепокоєння центр захисту, адже в такому поєднанні вони давно не грали. Але впоралися.

- Гітченко та Картушов сьогодні не потрапили навіть у заявку. Це Ваше рішення, ротація, чи травми?

- Картушов отримав травму ще у першому таймі з «Вольфсбургом». Тому у перерві ми його й замінили. Найближчі ігри він пропустить - надрив м'язів. У Гітченка після прильоту піднялася температура, вчора він не тренувався. Захворів - через це й не грав. Імереков до кінця не відновився. Сподіваємося, що до наступного матчу буде готовий, але теж поки що під питанням…

- Наскільки складно буде двічі поспіль перемогти одну й ту ж команду, адже наступна гра - теж з «Рухом»? Чи буде у кубковому матчі ротація? Чи чекати чернігівцям Євгенія Белича хоча б у заявці?

- Зараз складно сказати - попереду два дні. Будемо дивитися на відновлення, будемо обирати план на гру. Зрозуміло, що будемо ставити завдання пройти далі. А яким складом? Поки що не готовий сказати…

Іван Зінченко Джерело: ФК Десна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 19:50 1

Клуб із Київської області побореться за вихід в УПЛ

Коментарі